måndag 5 augusti 2013

Fiskegrejer! Besök på Bengtssons cykel i Korsberga

Dagsutflykt med barnen. Mynnade ut i några fiskeinköp föga överraskande. Vi var i Korsberga på Bengtssons cykel där de har ett maffigt fiskesortiment. Är du i Vetlandatrakten och ska fiska är det här stället du ska besöka. Massvis med drag och fiskegrejer!  Annars är Happy Angler en bra online butik för fiskegrejer.

Uppdatering 14/7-14: Fiskebutiken har flyttat ned till vägen innan man svänger upp till stället nedan. Så när du kommer till minigolfbanan är det det stora gula huset där fiskebutiken är numera! Läs mer här om ett besök dit nyligen!

Det finns massvis med saker på Bengtssons. Kanske du hittar ett fynd?
Här tar vi en glass efter den rätt så aktiva shoppingen...
En sådan här LipGrip är ett måste. Min brorsa har en likadan och vi kunde hålla gösen på 2 kg med den för några veckor sedan. Nu har jag en med! Dags för de stora fiskarna att akta sig :)
Det bästa draget som finns? En Vibrax från Blue Fox. Rosa, blå och silver. 2-3 st helt sönderhuggna redan. Så dags för ett nytt att ha i lådan. Alltid bra med extradrag som fungerar.
Ett drag jag aldrig använt så blir spännande att se om det blir några bilder med fiskar hängande i för denna fining. Det är ju Blue Fox så varför inte!?
En klassiker som jag måste pröva! Reflex Fish från ABU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar