måndag 7 juli 2014

Fiskedrag från Bengtssons i Korsberga blev bra födelsedagspresent :)

När man fyller år är det roligt att få presenter. Men ibland kan det vara ännu roligare att få välja presenterna själv - så tycker min grabb iallafall som har en favorit: LEGO! Jo. Det gillade jag med när jag var liten men nu finns det något som får mig känna mig lite som grabben. Fiskegrejer! Det är roliga grejer det. Och får man nån fisk med dem är de ännu roligare.

Så idag drog jag och min bror Alex (även han fiskefantast) till Bengtssons sprillans nya fiskebutik i Korsberga. Snart kommer vi även fiska i Nömmen så då hoppas jag få lite inspiration att skriva om stora gösar :=)



Bengtssons bygger om och enligt planen kommer det finns en damm bakom huset där man kan testa spön och drag.

För dig som inte vet så har de flyttat sin fiskebutik från gården uppe på landet ner till centrum i Korsberga. Det nya stället ligger precis vid vägen och ger en stillsam inbjudan till fiskesaker...


För dig som tänker åka på semester till Öland och kommer från Vetlandahållet så kommer du åka förbi affären. Ett stort gult hus precis vid minigolfbanan i Korsberga. Hoppa in och kolla läget och köp nått till ungarna!

Det blev lite fiskedrag, mest wobbler. Hade inte så många wobbler innan, brukade ju köra med spinnare och sånt. Nu dock lite göswobblers och kanske för gädda. Jag gillar mer och mer gös och då är visst wobbler bra på kvällen sägs det. Sist vi var ute såg vi en som fick en gös på trolling medans vi satt och gösmetade utan några resultat.... Ja, kul för den killen!

Brorsan är helt tänd på vertikalfiske med ekolod och här ser han några fina vertikalspön.

Finns otroligt mycket för att vara en fiskebutik i lilla Korsberga...

Dagens fångst... Wobblers och jiggar.

Gjorde egna stingers för jiggarna...

Så kan man göra på sin födelsedag... Ser fram emot nästa år :) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar