fredag 15 juli 2016

Flatnose Mini av Edvin Johansson från Team Galant (abborrefiske)

Fick just nys om en ny megacool abborefilm från Team Galant. Man kan bara säga att de är grymt bra på det de gör och det är mycket roligt att se deras fiskefilmer. Speciellt kul då de tagit sig uppåt på stegen utifrån egna erfarenheter och kunskaper. Blir kul att se vad de hittar på i framtiden!




Om du inte sett filmen än kolla in här:


Och så visar det sig att Edvin i teamet har gjort sin egen jigg som de kör på. Okej, mycket riktad reklam men kan bara säga det är helt ok här! Med tanke på vad de får på dessa jiggar är det inga TV-shop fejkdrag här inte.

Jag kände jag måste ha dessa jiggar också så vad gör man? Jo, nu väntar på jag på två färger, Medium Rare och Motoroil. Spännande att se vad dessa ger.

Efter 2 dagar kom paketet fram. Jiggarna låg förpackade i en sorts plastpåse - ingen hårdplats med loggor på :).  Det kvittar ju då funktionen är viktigast :)




Första testrundan gick rätt bra. Nu får man ju tänka på att det är samma fisk i samma fiskevatten man försöker fånga så bara för man har nya jiggar får man ju inte stora "grisar" som de får i sina filmer :). Men här nedan är en fin abborre som högg!

Rätt skön och största för kvällen. Fick hoppa i plurret igen för att växa till dig.

Lite mindre men tog på jiggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar