söndag 17 juli 2016

Savage Gear 3D SUICIDE DUCK - sjukt coolt drag

Så helt plötsligt dyker en youtubefilm från Savage Gear upp som jag bara måste kolla på. Efter jag precis tänkt på jiggen av Edvin från Team Galant för abbborrefiske dyker något för gäddälskaren upp.

Vem har inte sett klipp på youtube där gäddor tar ankungar? Det verkar SG gjort och kom på snilleblixten: "Varför inte göra ett ytgående drag som liknar en liten ankunge?".

SG 3D Suicide Duck
Så då kom draget ovan till. Och på deras klipp där de testfiskar denna är det bara hur sjukt som helst. Man kan ju liksom knappt tänka sig att gäddor ska ta ankungar men det gör de! Och nu har man chansen att utnyttja denna svaghet hos gäddan för egna syften - fånga dem och få en roligt fajt!

Har du inte sett klippet än? Kolla här:


Det verkar dock inte gå köpa ännu - kommer i augusti om jag förstår rätt. Den här gången tänkte jag ge Bengtssons fiske i Korsberga chansen att få tjäna några slantar på mitt nästa inköp. Lite dyr pryl men ett måste att ha i fiskelådan känns det som. Då blir det nog lite mer gäddfiske även om abborre verkar ta på den lilla modellen också.

Så det var dagens fisketips! Kolla in och känn suget efter detta drag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar