torsdag 31 juli 2014

0352606098 ringde precis, ännu en försäljare eller?

Så sitter och grejar lite med mitt projekt www.jobbtimmar.se och nummer 0352606098 ringer ser jag på telefonen. Vem kan det vara? Sådana nummer är bergis försäljare eller nån annan som tror man vill prata med dem om deras supererbjudanden!

Uppdatering 12/8: Ännu ett samtal den 11/8 16:34. Tack vare blockeringen i telefonen så behövde jag inte svara :).

Det visade sig vara en sån rolig marknadsundersökning, hörde nått om PFM research innan jag avslutade samtalet. Sånt är inte ens värt att slösa tid på - därför kanske du undrar vem det var också. Nästa gång - bara tryck bort dem. Eller gör som jag, köp en Panasonic smartphone för fast telefon med Android system i. Sen är det bara att lägga till alla dåliga nummer i spärrlistan. Mycket smidigt. Min "gamla" trådlösa Panasonic blev full i spärrlistan så en androidlur för hemmet är verkligen perfekt!

Har 0352606098 ringt din nån gång? Hade du samma erfarenhet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar