fredag 2 januari 2015

Gratis tidrapportering för dig som är själv - egen företagare?

Om du är som jag - enskild företagare - så är man kanske lite snål ibland och vill spara in pengar på allt möjligt onödigt. Det ringer försäljare, missing people, seo firmor och andra som vill tjäna pengar på ens hårt förvärvade pengar.

Jag förstår hur du kan känna dig om någon vet bättre än du vet om ditt egna företag. Jag skulle dock vilja påstå en sak som du säkert också tycker du är bättre på än vad jag tror men ge mig några rader att berätta på...

En sak som man faktiskt kan behöva hjälp med är att hålla koll på det man gör i jobbet. Ibland kan det vara svårt att komma ihåg vad man gjorde den där halvtimmen på fredagen innan man slängde in handduken för veckans jobb och går hem till familjen för tacos och fredagsmys. Sen kommer sista veckan i månaden och det är dags att fakturera kunden för jobbet som är gjort. Hehe. Hur var det nu? Skrev jag upp vad som gjorts eller hur var det nu....

För företagare som har flera anställda är det ett måste att hålla koll på dem för att kunna ge dem löner. Men för oss enskilda är det inte riktigt samma press. Dock finns behovet där vill jag påstå.

Det är därför jag har ägnat flera timmar åt att kunna erbjuda en stor fin uppdatering på Jobbtimmar åt dig som är själv men vill ha lite mer koll på jobben utan att behöva betala flera hundra kronor per månad. Tanken var att ge gratis rapportering åt alla som är 1 st. Dock blev det så många som var intresserade så i längden gick det inte ge allt fritt - men - priset är lägre om du är 1 numera så det blir billigare för dig än andra som är flera! Allt som tillkommer är en startavgift för att komma igång - sen är det bara att börja rapportera.

I Jobbtimmar kan man bl.a:
- Rapportera tider, km, material på projekt eller kund direkt
- Få fakturaunderlag, löneunderlag och rapporter
- Skapa offerter
- Hålla koll på projekt genom tider och priser
- Kunder kan se vad som gjorts på projekt dag för dag

Tar du steget att anställa folk i din firma - då är situationen en annan och du bör ha en budget för din expansion. Då uppdaterar du helt enkelt ditt konto med antal rapportörer du behöver enligt den nya bra prislistan och ni rapporterar lika enkelt som du gjort.

Så kom igen! Klicka in på www.jobbtimmar.se och läs mer och se videoklipp på hur man använder tjänsten! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar