onsdag 18 juni 2014

Kameran i Galaxy S5 inte så rolig som i Galaxy S4 Zoom

 Har haft min S5:a ett tag nu och här kommer några funderingar på den. I överlag är det givetvis en bra telefon som är snabb och har stor fin skärm. Tycker dock batteriet drar ut rätt fort, jag använder den rätt mycket dock utan att spela spel och sånt. Kollar mest på hemsidor jag skapar och sköter samt nyheter.

Ny Galaxy S5 i  originalförpacking.
Min fru har en Samsung Galaxy S4 Zoom. Skall man ta en bild är det faktiskt mycket roligare att använda den telefonen. Den har riktig optisk zoom och faktiskt fler effekter i läget "Vackert ansikte". Man kan göra om sitt ansikte rätt mycket där (skall försöka ta en testbild lite senare :).

På S5:an tycker jag också det tar lite längre tid att fokusera. Autofokusen verkar de ha missat lite i när de gjorde en ny supertelefon. Man får vänta länge innan bilden väl är tagen. Och, ja, jag har stängt av alla effekter, blixt och sådant. Man missar dock en del lägen att ta bilder på främst barnen då de redan sprungit iväg och gör något annat. Jag köpte denna telefonen för att ta bra bilder och det har den inte lyckats ge mig 100% tyvärr. I framtiden blir det intressant att se om de gör något åt detta med autofokus. Kanske de kan uppdatera telefonen? Vilken tur för mig i så fall!

Annars fungerar den som sagt bra och utan problem. Vore intressant att höra vad andra tycker om andra telefoner i samma prisklass. Är de bättre? Har du något att dela med dig, skriv några rader!

Tills vidare kollar jag vidare om det finns något som kan göra foto mer kul med S5:an! Dyker något upp så skriver jag här direkt!

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar