torsdag 17 juli 2014

Chemtrails, chembombs? ABF startar studiecirkel och Aftonbladet dissar dem

Tänkte skriva en kommentar på Facebok om http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19235343.ab men gick inte från Aftonbladets artikelsida... Så här kommer ett blogginlägg om mina funderingar i frågan.

Detta ämne är faktiskt mer aktuellt än många tror, och givetvis kallar Aftonbladet detta en konspirationsteori. Det finns massvis med bevis om detta redan så det är ingen teori. Givetvis slår Aftonbladet ned på dem som vill prata om detta...

Här är några egna foton vi tog en dag här i Vetlandaområdet på konstiga moln som inte ser ut som moln. Ett flygplan körde hela horisonten och det vita försvann inte. Sen kom ett plan där ångan faktiskt försvann mycket snabbt. Så kan ånga ligga kvar som en ridå flera timmar???

Detta händer när Sverige har rätt konstigt väder med mycket blåst och rätt kallt sommarväder. Är det ett samband eller? Jag vet inte på rak arm.

En vit bred ridå av något ligger bakom molnen. Vad?

Det nya är chembombs som skjuts upp och sprider ut något. Frågan är vad de sprider ut. Där kan man ha teorier. Dock ser man samband mellan väderkatastrofer och dessa chembombs. Så kanske någon (vem) för ett väderkrig som ingen vill kolla upp eller ens diskutera. Så bra att ABF pratar om det! Varför inte?

Vet du mer om vad det som sprids ut innehåller? Skriv nedan!

Här nedan är ett föredrag av en person i USA som studerat detta och vet vad han pratar om:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar