onsdag 22 mars 2017

Köpa postlådan på nätet? Eleganta och säkra postlådor för pappersposten

Fortfarande får vi papperspost tillskickat till oss och då bör man ha en säker postlåda som står emot väder och nyfikna grannar. Det händer även att bedragare tar post och genomför ID-attacker mot folk genom att de har tillgång till öppna postlådor. Så behovet av postlådor finns fortfarande kvar även om vi får mer och mer elektronisk post till oss.

Byggandet i Sverige har också tagit fart då bostadsbrist i många städer leder till nya villor och lägenhetshus. I just lägenhetshus kan det vara intressant att ha fastighetsboxar istället för postlådor. Här nedan kan vi berätta om en populär e-butik som säljer just dessa boxar. Har du byggt nytt hus och vill visa grannarna en fin postlåda behöver det inte kosta skjortan.
Några fördelar med Flexbox: Skylt ingår vid köp av postlåda, Fri frakt till närmsta utlämningskontor, 3 års kvalitetsgaranti, Hemleverans endast 150 kr.

En sak är säker - ska jag köpa ny postlåda blir det på den här sajten! Tycker design och färger var väldigt fina. Vad tycker du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar