söndag 30 april 2017

Fiskemässan på Bengtssons Fiske i Korsberga drog besökare - kaffe och våffla på köpet!

Det börjar nästan bli tradition - att Bengtssons Fiske i Korsberga har en fiskemässa runt 1:a maj! I år var det dags igen och vi passade på att ta oss dit.

En spännande experiment hade jag tänkt ut - hur står sig priserna i en riktig butik mot onlinebutiker såsom Dogger, Happy Angler och Sportfiskebutiken för att nämna några av sajterna man någon gång handlat på :). Mitt mål var en ny wobbler från Savage Gear: Crucial Crank i de mindre storlekarna för abborre. Läs vidare och se hur detta föll ut!
I år var det den 29 april som fiskemässan hölls mellan 9-14. Flera leverantörer fanns på plats och en glad överraskning var när vi fick en jigg helt gratis av en försäljare - eller rättare sagt min dotter fick en rosa gösjigg av Storm om jag inte minns fel, den var uppskattad!

Vidare bjöds vi på våffla och kaffe i närliggande minigolfanläggningen som även har café. Detta smakade mycket gott!

Tyvärr var det lite småregnigt och kallt så vi lade inte mycket tid till att gå runt. Istället kikade vi inne i butiken och fann då dragen jag ville kika på.

Man kunde tro att det skulle vara dyrare i butiken än online men till min stora överraskning så var det tvärtom! En SG Crucial Crank 34 mm kostade 69 kr mot minst 75 kr och över på onlinebutikerna. Sommarens investering var ett faktum och jag rafsade åt mig en färg av varje i minsta och näst minsta storlekarna. Dessa skall vara bra för abborre så blir spännande testa dem sen också!

Så man kan nog säga att Bengtssons faktiskt står sig bra och kommer få fler kunder när man upptäcker saker som dessa! Stort plus till dem för bra priser (fiskedrag är ju rätt dyra!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar